Zoek je een locatie voor jou als personal trainer?

Ruimte huren? Lees nu snel meer!

WAT KUN JE VERWACHTEN?

Binnen Iron House willen wij onze gym ter beschikking stelllen voor enthousiaste personal trainers die hun eigen business uit willen breiden dmv personal training. Iron House biedt een unieke locatie die volledig is ingericht op de behoeften & doelen van jouw klanten. Wij stellen onze locatie beschikbaar voor een beperkt aantal personal trainers die ook overeenkomen met de kwaliteit die Iron House uitstraalt.

Je bent verantwoordelijk voor alle taken omtrent het werven van klanten, de uitvoering van de personal training en de communicatie naar Iron House. Zo geven wij jou de mogelijkheid om jouw eigen bedrijf te laten groeien. Bij ons huur je alleen de ruimte.

Flexibel

Gemakkelijk jouw klanten inplannen! Komt er last minute iemand bij? Heeft iemand afgezegd? Geen probleem, dan stuur je een mailtje zodat wij hiervan op de hoogte zijn!

Materiaal

Met ons ruime aanbod aan apparatuur van hoge kwaliteit, kun jij gegarandeerd jouw klanten uitdagen met een gevarieerde workouts.

Exclusief

Alleen een handvol trainers zijn toegestaan om hun klanten hier te trainen. Zo kun je er echt op focussen om jouw bedrijf te groeien.

Betaal per sessie

De kosten voor de locatie zijn per sessie per klant. Heeft een klant geannuleerd? Geen probleem! Wij brengen alleen de gegeven sessies in rekening.

De sfeer

Of je klanten nou een beginner of ervaren zijn. Bij Iron House is iedereen welkom en van alle markten thuis. In een omgeving met veel support zullen jullie lekker aan de gang kunnen gaan.

Ruime Openingstijden

Met onze ruime openingstijden kun je gemakkelijke de vroege klanten en de avond klanten voorzien. 

Interesse? Plan dan hier een vrijblijvende afspraak

Hoe werkt het?

CONTACT

Stuur ons een mail. Dan plannen we een afspraak in om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

AFSPRAAK

Tijdens onze afspraak bespreken we de mogelijkheden voor de samenwerking, hoe we te werk gaan en wat jouw wensen zijn.

START

We stellen een contract op met de details over de gewenste samenwerking. Daarna kun je lekker van start gaan met training geven!